Hej

26.09.2013 kl. 09:01


Hej. När jag var tretton år skapade jag en blogg och hade den tills jag var omkring sjutton år. Jag bloggade ofta och kände en stor tillfredställelse av att skapa i den nya virtuella världen. I synnherhet när jag var kring femton år flödade inspirationen. Att skriva och fotografera, för att sedan lägga upp det på bloggen, var som en hobby. Det var ett roligt tidsförtriv. Jag kallade min blogg för modeblogg då, eftersom jag i huvudsak ägnade mig åt att lägga upp klädinspiration. 

Idag är jag tjugo år och mycket har hänt. Jag har varit skeptisk till bloggfenomenet, jag har inte haft en egen dator och jag har framför allt haft mycket mer att fördriva min tid med än när jag var femton. Idag lever jag ett alldeles annorlunda liv än bara för något år sedan. 

Trots det, har jag nu bestämt mig för att börja blogg igen. Jag vill ha ett forum där jag får vara kreativ, ett ställe där alla tankar får plats. Jag vill det här igen och har mer inspiration än på väldigt länge. Så nu sätter vi igång. Välkomna.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:


Hej. Mitt namn är Johanna. Jag är 20 år, studerar sociologi och bor i Helsingfors. Jag tycker om att handla kläder i andra hand, filosofera och sjunga. Och så är jag väldigt förtjust i att skriva och vara kreativ, därav denna blogg.

Senaste kommentarer