Finns inget jag behöver som är någon annanstans Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals

13.10.2013 kl. 22:19Denna helg har det känts som att hösten är här på riktigt och det blir jag glad i kroppen av. Jag har kommit fram till att hösten är min favoritårstid. Det är ofta något nytt som sätter i gång den här tiden på året. Om man inte inleder nya studier kanske man börjar ett nytt jobb, eller ägnar sig åt ett nytt fritidsintresse. Jag har aldrig så mycke inspiration som på hösten. Just den här tiden på året, före mörkret greppar tag i en allt för hårt, är det läge att njuta. Har någon annan lagt märke till hur goda dofter det är i naturen just nu? De halvruttna löven på marken till exempel, de doftar sagolikt gott.Jag åkte till min hemstad på lördag, vandrade omkring på de gator som förut hörde till min vardag. Märkligt hurdan distans jag känner till denna stad nu. Den är som en vän jag växt ifrån. Jag längtar till Helsingfors storstadssurr någon timme efter att jag har stigit av tåget vid Karis station.På lördagkväll träffade jag dock de här saknade vännerna som gav mig skratt i magen. Just de tre på bilden har jag känt sedan min första dag i livet. Guldvärt att ha vänner som har hängt med sen man inte ens kunde prata eller gå. Vi drack vin o lyssnade på musik för att sedan bege oss vidare för att dansa. När jag kom tillbaka mitt barndomshem var det knäpptyst i lägenheten. Efter bara någon minut hade jag också somnat.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:


Hej. Mitt namn är Johanna. Jag är 20 år, studerar sociologi och bor i Helsingfors. Jag tycker om att handla kläder i andra hand, filosofera och sjunga. Och så är jag väldigt förtjust i att skriva och vara kreativ, därav denna blogg.

Senaste kommentarer