två bra saker i vardagen

16.10.2013 kl. 20:43Under gymnasietiden vantrivdes jag en aning med att börja skolan klockan åtta i princip varje morgon. Det var tungt att försöka få in information i huvudet den stunden på dygnet. Nuförtiden stiger jag oftast upp ur sängen den tiden, äter en ordentlig frukost (oftast något mer än det på bilden) och börjar dagen på ett harmoniskt sätt. Jag tycker väldigt mycket om att börja dagen så. Det är min egen stund. Jag tittar på Min morgon på Yle fem och känner hur kaffets koffein ger mig energi inför en ny dag.Nya skor har jag också. Hittade dem på uffen och blev stormförtjust. Enkla och fina. Och så är de oerhört bekväma, känns som att mina fötter tackar mig för att de har de så skönt om dagarna.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:


Hej. Mitt namn är Johanna. Jag är 20 år, studerar sociologi och bor i Helsingfors. Jag tycker om att handla kläder i andra hand, filosofera och sjunga. Och så är jag väldigt förtjust i att skriva och vara kreativ, därav denna blogg.

Senaste kommentarer