ldag ett idag två

17.10.2013 kl. 14:40
 

Idag lånade jag min pojkväns sköna tröja att ha över en av mina kragskjortor. Jag trivs väldigt bra i kombinationen tröja och krage som jag bär allt oftare nuförtiden.

Idag försvann en stor dos stress ur min kropp. Jag skrev nämligen min första tent inom de akademiska studierna. En stor del av min dagsanvänding de senaste veckorna har gott åt till att studera, studera till just denna tent. Men nu är den över och jag kan med gott samvete unna mig ett litet tjusigt höstlov.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:


Hej. Mitt namn är Johanna. Jag är 20 år, studerar sociologi och bor i Helsingfors. Jag tycker om att handla kläder i andra hand, filosofera och sjunga. Och så är jag väldigt förtjust i att skriva och vara kreativ, därav denna blogg.

Senaste kommentarer