Ur telefonens fotoalbum

23.10.2013 kl. 17:10


Jag fotade Helsingfors domkyrka från bibliotekets högsta våning för någon vecka sedan. När jag var liten var jag på ett bröllop i den här kyrkan och sen dess har jag alltid sett den som vackraste byggnaden.Klottrade i häftet under en tråkig föreläsning.Ätit ytterligare en ordentlig frukost.


Köpte barnsliga fina sidmärkare inför nästa period i skolan.

I övrigt har jag svettats en hel del på gymmet, drömt om en tvårummare, vilat, gått på bio, ätit goda middagar och hunnit få lite resfeber för fredagen - då jag åker till Lissabon med ett gäng sociologer. Det blir bra.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


Hej. Mitt namn är Johanna. Jag är 20 år, studerar sociologi och bor i Helsingfors. Jag tycker om att handla kläder i andra hand, filosofera och sjunga. Och så är jag väldigt förtjust i att skriva och vara kreativ, därav denna blogg.

Senaste kommentarer